CHARRON RESIDENCE

CHARRON RESIDENCE

RESIDENTIAL

Sarasota, Florida

Based on the plan of the client’s former condo in Switzerland, which they had enjoyed residing in for a number of years, the design used the spatial floor plan of their previous condo to then cut and collage a new arrangement of spaces better suited for the site and Florida climate. Without being bound by the unit above, the new design opens up to volumes of spaces – thereby reconnecting the elevated house to the site through a rough terrace and the lower pool terrace.

CHARRON RESIDENCE

CHARRON RESIDENCE

RESIDENTIAL

Sarasota, Florida

Based on the plan of the client’s former condo in Switzerland, which they had enjoyed residing in for a number of years, the design used the spatial floor plan of their previous condo to then cut and collage a new arrangement of spaces better suited for the site and Florida climate. Without being bound by the unit above, the new design opens up to volumes of spaces – thereby reconnecting the elevated house to the site through a rough terrace and the lower pool terrace.

CHARRON RESIDENCE

CHARRON RESIDENCE

RESIDENTIAL

Sarasota, Florida

Based on the plan of the client’s former condo in Switzerland, which they had enjoyed residing in for a number of years, the design used the spatial floor plan of their previous condo to then cut and collage a new arrangement of spaces better suited for the site and Florida climate. Without being bound by the unit above, the new design opens up to volumes of spaces – thereby reconnecting the elevated house to the site through a rough terrace and the lower pool terrace.

CHARRON RESIDENCE

CHARRON RESIDENCE

RESIDENTIAL

Sarasota, Florida

Based on the plan of the client’s former condo in Switzerland, which they had enjoyed residing in for a number of years, the design used the spatial floor plan of their previous condo to then cut and collage a new arrangement of spaces better suited for the site and Florida climate. Without being bound by the unit above, the new design opens up to volumes of spaces – thereby reconnecting the elevated house to the site through a rough terrace and the lower pool terrace.

CHARRON RESIDENCE

CHARRON RESIDENCE

RESIDENTIAL

Sarasota, Florida

Based on the plan of the client’s former condo in Switzerland, which they had enjoyed residing in for a number of years, the design used the spatial floor plan of their previous condo to then cut and collage a new arrangement of spaces better suited for the site and Florida climate. Without being bound by the unit above, the new design opens up to volumes of spaces – thereby reconnecting the elevated house to the site through a rough terrace and the lower pool terrace.

CHARRON RESIDENCE

CHARRON RESIDENCE

RESIDENTIAL

Sarasota, Florida

Based on the plan of the client’s former condo in Switzerland, which they had enjoyed residing in for a number of years, the design used the spatial floor plan of their previous condo to then cut and collage a new arrangement of spaces better suited for the site and Florida climate. Without being bound by the unit above, the new design opens up to volumes of spaces – thereby reconnecting the elevated house to the site through a rough terrace and the lower pool terrace.

CHARRON RESIDENCE

CHARRON RESIDENCE

RESIDENTIAL

Sarasota, Florida

Based on the plan of the client’s former condo in Switzerland, which they had enjoyed residing in for a number of years, the design used the spatial floor plan of their previous condo to then cut and collage a new arrangement of spaces better suited for the site and Florida climate. Without being bound by the unit above, the new design opens up to volumes of spaces – thereby reconnecting the elevated house to the site through a rough terrace and the lower pool terrace.

CHARRON RESIDENCE

CHARRON RESIDENCE

RESIDENTIAL

Sarasota, Florida

Based on the plan of the client’s former condo in Switzerland, which they had enjoyed residing in for a number of years, the design used the spatial floor plan of their previous condo to then cut and collage a new arrangement of spaces better suited for the site and Florida climate. Without being bound by the unit above, the new design opens up to volumes of spaces – thereby reconnecting the elevated house to the site through a rough terrace and the lower pool terrace.